FOTOGRAFIE DE CONSTRUCȚII | INDUSTRIALĂ | ARHITECTURALĂ

Documentarea vizuală este una dintre prioritățile proiectelor care aparțin domeniului arhitecturii și al construcțiilor, atât rezidențiale cât și industriale. De la turnarea fundației până la deschiderea oficială, fotografiile înregistreaza geometria fiecărui pas! Tot ele pun în cea mai bună lumină munca în echipă și dedicarea acesteia întregului proces. 

Genul acesta de fotografie este ce ai nevoie când vrei să tipărești pliante sau broșuri cu activitatea ta, flyere și materiale de marketing, bannere pentru târguri de specialitate sau când dorești să documentezi și să prezinți proiectele pe site-ul tău! Calitatea  imaginilor permite tipărirea acestora la dimensiuni mari.

Având în vedere că fiecare proiect este diferit, pachetele foto se concep în funcție de necesitățile tale! În acest fel te asiguri că vei plăti doar pentru ce ai nevoie. Este necesar să creăm un pachet foto care să asigure satisfacția cerințelor tale!

SERVICII FOTOGRAFICE

 

  comercial industrial rezidențial

ARHITECTURĂ

 

Fotografierea spațiului  în care se desfășoară activitatea propriu-zisă

Fotografierea imobilelor destinate închirierii/vânzarii sau promovării pe social media/site

Fotografierea caselor  și a apartamentelor

 

CONSTRUCȚII

Fotografierea șantierelor aflate în diferite stadii de construcție

Fotografierea spațiilor/elementelor în curs de restaurare/renovare

PRODUS

Fotografierea produselor specifice pieței construcțiilor/arhitecturii

E UȘOR SĂ BENEFICIEZI DE ACESTE SERVICII

Descrii proiectul tău

Primești o oferta personalizată

Rezervi data și ora

BENEFICIILE ACESTOR SERVICII

Imaginile editoriale cu echipa, cele industriale în care sunt surprinse echipamentele folosite sau cele arhitecturale care încadrează etapele proiectului și munca depusă sunt necesare pentru dezvoltarea și documentarea propriei activități!

Acestea sunt utilizate pentru diferite forme de promovare, cum ar fi campanii de marketing digital, marketing de conținut, comunicate de presă, articole de blog, promovarea activității tale pe social media, tipărirea pentru panouri de mari dimensiuni, articole în reviste de specialitate sau alte forme de marketing pe care compania ta le folosește! 

DE CE SĂ LUCREZI CU MINE

Am o experință de peste 10 ani în fotografierea elementelor care constituie alianța dintre construcții și arhitectură.

Cred într-o atmosferă colaborativă iar pasiunea mea pentru găsirea armoniei în spațiu alături de respectul pentru perspectivă generează imagini de calitate.

Am studii în construcții și arhitectură  iar liniile, haosul și simplitatea au rămas în inima mea!

Lucrez confortabil atât la înălțime cât și în medii dificile, știu cum să mă comport în proximitatea utilajelor grele și mă mulez cu ușurință necesităților fiecărui proiect!

Aparatura mea încape într-un rucsac permițându-mi să mă deplasez cu ușurință.

Majoritatea proiectelor au fost fotografiate în Cluj-Napoca dar mă deplasez cu plăcere oriunde este nevoie de serviciile mele.

AI ÎNTREBĂRI?

Câte fotografii primesc?

Numărul acestora începe de la 15-30 și diferă în funcție de complexitatea proiectului fotografiat. Având experiență în domeniu știu câte imagini sunt necesare și suficiente. Imaginile sunt color dar de dragul esteticii lucrez și alb-negru!

Ce pachete foto sunt disponibile?

 

Fiecare proiect este diferit, pachetele foto se concep în funcție de cerințele tale! În acest fel te asiguri că plătești doar pentru ce ai nevoie. Este necesar să creăm un pachet foto care să asigure satisfacția nevoilor tale!

Când poți începe?

De îndată ce am un loc disponibil! Încerc să onorez cerințele cât de rapid posibil!

Când primesc imaginile?

Timpul standard de livrare variază între 5-15 zile lucrătoare, în funcție de numărul de fotografii efectuate și a proiectelor în curs de realizare. Fotografiile sunt editate și salvate la rezoluție mare în format tiff și jpeg pentru o gama largă de folosințe. Vor fi predate on-line dar la cerere se pot preda și pe suport fizic. 

Oamenii își amintesc lucrurile pe care le văd mai bine decât cuvintele. Când aud informații, probabil că își vor aminti trei zile mai târziu doar 10% din acestea, însă vor reține 65%, dacă o imagine relevantă este asociată cu aceleași informații.

Primele impresii sunt importante, sunt formate în câteva secunde și majoritatea informațiilor pe care le consumăm și le interpretăm sunt vizuale.

PUNE ACCENT PE IMAGINE

TRANSFER PERSONALIZAT PE LEMN

Consider că o fotografie este completă odată ce parcurge întreg procesul de creație, acesta cuprinzând și pasul final, unul dintre cei mai importanți, acela de a prinde contur în lumea materială și de a-și găsi loc de cinste în confortul căminului!

Ofer posibilitatea de a transfera pe lemn, un suport rezistent și natural, cele mai frumoase și dragi amintiri, o experiență nouă care poate fi arătată cu drag, peste ani, viitorilor nepoți!

 

Procesul de transfer durează între 10 și 14 zile, in funcție de cerințele exprimate și de numărul de comenzi în curs de realizare.

Prețurile variază conform dimensiunii dorite:

15x20 cm - 170 lei

20x30 cm - 280 lei

30x45 cm - 390 lei

*mărimile pot varia cu ± 1 cm

 

la cerere se pot realiza și colaje din mai multe fotografii:

se adaugă 50 de lei la prețul inițial

detalii tehnice :

lemn de brad cu grosime de 18mm folosit ca suport pentru transfer

lăcuite cu lac incolor pentru protecție și rezistență în timp

agățătoare inclusă pentru montarea ușoară și rapidă

pot fi expuse la exterior atâta timp cât sunt ferite de lumina directă a soarelui și de alte intemperii care pot afecta starea lor inițiala

ambalate corespunzător pentru un transport sigur

Trimite acum un mail  la contact@aniaciotlaus.com și hai să discutăm ce amintiri dorești să prindă contur și un loc de cinste în casa ta!